Het belangrijkste in communicatie is te horen wat er niet wordt gezegd.

Peter F. Drucker (1905-2005)
Auteur, Management consultant en 'Social Ecoloog'

Ervaring

Tundun Communicatie & PR biedt ruime ervaring opgedaan in (internationale) communicatie bij multinationals, de overheid en een toonaangevend PR bureau.

Recent hebben wij meerdere projecten uitgevoerd voor de Gemeentes Amsterdam en Leeuwarden en voor diverse ZZP-ers en MKB-bedrijven (zie Projecten).

Wij hebben onder meer gewerkt in de entertainmentsector voor Harry Klooster Promotions, United International Pictures Netherlands (UIP).

Binnen de ICT-branche heeft Caroline Hulsman 13 jaar gewerkt voor Getronics in een breed scala van marketing, externe en interne communicatie activiteiten. Hieronder vielen ondermeer de opbouw van en het leidinggeven aan een marketingcommunicatie afdeling, schrijven en uitvoeren van communicatieplannen (incl. budgetbewaking), ontwerp/ realisatie van brochurelijnen, websites en advertenties, organisatie van evenementen, ontwikkeling, realisatie en support van wereldwijde interne communicatie activiteiten; creatie en hoofdredactie van een personeelsblad in meerdere talen en de ontwikkeling van een nieuw, wereldwijd intranet, de ontwikkeling en productie van meerdere digitale interne nieuwsbrieven, communicatieplannen t.b.v. reorganisaties en verandertrajecten enzovoorts.

Aan bureauzijde werkte Caroline voor internationaal PR bureau Edelman, waarbij zij als account director verantwoordelijk was voor grote beursgenoteerde accounts in de technologie sector en start ups, waaronder BT, BBned, BByond, Exact Software, GData, Alice, Payter, Maconomy, BitLibre en Spotzer.

Tundun Communicatie & PR heeft gastcolleges gegeven aan de Haagse Hogeschool (Master of International Communication Management), de HvA/HES Amsterdam (Beroepsorientatieweek) en MBO Amersfoort.

Caroline is lid van de beroepsvereniging voor communicatieprofessionals, Logeion.

 

.